viernes, 4 de agosto de 2017

ATHLETIC CLUB-DINAMO BUCAREST

Hasia da dagoeneko, San Mamesen Athletic-en denboraldi berria. Kasu honetan Europa Leaguerako sailkatzeko hirugarren fasean.

Bucaresten lortutako emaitza (1-1) ona izan arren, San Mamesen, partidua aurrera eraman behar zen eta athletic zaleek oso ondo erantzun zuten bertara joanez.

Partidu horretarako, prezio onak jartzea kideak ez direnak joan ahal izateko primerako idea izan zen. San Mamesen 40.000 pertsona batu egin ziren taldea animatzeko prest.

Lehen zatian, athletic-ek eraman zuen partiduaren kontrola, jaun da jabe izanez eta bere nagusitasuena erakutsiz. Horri esker heldu ziren Raúl Garciaren bi golak.

Bigarren zatia, kaskarra izan zen baina joanekorekin konparatuta hobeto egon ziren. Dinamok aukerak izan zituen baina ez zen gol bakar bat sartzeko gai izan. Azken txanpan, Aduriz-en golak lasaiago utzi zuen zalegoa.